WAAROM CLOUD - WAAROM UNIVERGE BLUE®Snel, Bewezen en Betrouwbaar

De vijf pijlers van onze zorgenvrije Cloud-ervaring - beveiliging, betrouwbaarheid, introductieprogramma, ondersteuning en naleving van regelgeving - zorgen ervoor dat niets u en uw werknemers afleidt van het toevoegen van waarde aan uw bedrijf.

Demo aanvragen Video bekijken

WAAROM CLOUD - WAAROM UNIVERGE BLUE®Snel, Bewezen en Betrouwbaar

TOEGANKELIJKE SUPPORT
Ondersteuning wanneer en indien nodig

UNIVERGE BLUE® levert geavanceerde openbare, gehoste privé- en hybride cloudomgevingen en een reeks communicatie-, samenwerkings-, contactcenter- en dataopslag- en herstelcloudservices. Het is niet nodig om met verschillende leveranciers te werken of met kwalitatief mindere aanbieders of contractovereenkomsten. Cloudmigratie wordt eenvoudig met UNIVERGE BLUE®, of het nu een eerste overstap naar de cloud betreft, een uitbreiding, of migratie van een specifieke functie.

UNIVERGE BLUE®-klanten krijgen ook toegang tot de andere technologieën van de producent van de oplossing, dus de mogelijkheid om de UNIVERGE BLUE®-oplossing uit te breiden vanuit NEC's gevarieerde portfolio van communicatie-, analyse-, beveiligings-, biometrische en technologische oplossingen om nog meer waarde te creëren voor de onderneming en haar eindgebruikers.

 

AANGEPASTE SERVICEPLANNEN
Schaalbaar naar bestaande en veranderende vraag

UNIVERGE BLUE® biedt een een aantal financiële servicemodellen met opties voor toevoegen, verwijderen of betalen naar gebruik en upgrades. Het resultaat is een zeer flexibele benadering van cloudmigratie en cloudduurzaamheid, met het voordeel van financiële beheersbaarheid door contoleerbare en voorspelbare kosten.

DE JUISTE CLOUD-OPLOSSING
MET UNIVERGE BLUE® CLOUD SERVICES

UNIVERGE BLUE®, gesteund door NEC, profiteert van 120 jaar praktijkervaring van het bedrijf en aanzienlijke investeringen in het bevorderen van communicatie- en infrastructuurtechnologie. NEC heeft een wereldwijde reputatie als toonaangevende en betrouwbare leverancier van oplossingen en zet zich in voor het succes van haar klanten, hun klanten en degenen die van hen afhankelijk zijn.

Veiligheidsmaatregelen
UNIVERGE BLUE® neemt beveiliging serieus

Betere Samenwerking

Voice, Presence & UC bieden een flexibele, multi-tenant, talrijke functies, versleutelde benadering van communicatie en samenwerking, met 24-uurs klantenondersteuning en systeembewaking.

Ondersteund door AES-encryptie

Vertrouwelijke gesprekken en gedeelde bedrijfspresentaties blijven veilig, aangezien UNIVERGE BLUE collaboratieve cloudoplossingen werken op zeer veilige cloudplatforms die worden ondersteund door AES-industriestandaardversleuteling.

Herstelpunten
op maat

Dataretentie en archivering op basis van aangepaste herstelpunten en vooraf ingestelde hersteltijden maken gebruik van twee zeer veilige, conform regelgeving, en energie-efficiënte datacenters om gehoste gegevens en middelen op te slaan en te beschermen.

Veilige
Datacenters

Elk van onze datacenters is geselecteerd om te voldoen aan de hoogste beschikbaarheidscriteria. Elk is SSAE 16 Type II-compatibel met geverifieerde niveaus van fysieke beveiliging.

Nakomen van Regelgeving

UNIVERGE BLUE zorgt voor optimale beveiliging door te voldoen aan strikte industrienormen, zoals CPNI om gebruikersinformatie te beschermen, PCI-DSS om creditcardinformatie te beschermen en SOC II-audit om aan te tonen dat onze controles en processen effectief zijn in het minimaliseren van risico's en blootstelling aan in de cloud opgeslagen gegevens.

Een ZorgelozeCloud Ervaring

Veiligheid

Geavanceerde bescherming tegen malware, virussen, phishing en hackers

Ondersteuning

24/7 ondersteuning door live experts ELKE keer dat u belt

Regelgeving

Gebouwd om gezondheidszorg, juridische diensten en financiële bedrijven te helpen compliant te blijven

Betrouwbaarheid

Beschikbaar wanneer nodig, op de werkplek, thuis of onderweg

Schaalbaarheid

30+ geïntegreerde apps die eenvoudig kunnen worden toegevoegd naarmate uw bedrijf groeit

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.