UNIVERGE BLUE MEET WEBINAR

Een complete set tools en mogelijkheden om u te helpen meer mensen te bereiken en uw bedrijf te laten groeien met webinars.


HD-video
uitzendingen

Schakel uw panel van experts in en betrek uw publiek ondersteund door maximaal 12 presentatoren op elk gewenst moment.

Host
bediening

Als host van een webinar heeft u er volledige controle over - start en stop het webinar, promoot of verwijder deelnemers en meer!

Scherm delen met één klik

Begin eenvoudigweg met het delen van uw scherm. Deel alles wat op uw computer kan worden weergegeven - zo eenvoudig is het!

Real-time
peilingen

Betrek uw publiek en ontdek wat ze denken met live peilingen. U hebt altijd de controle.

Live Q&A met deelnemers

Maak uw webinars echt interactief door vragen van het publiek te beantwoorden met onze Q&A-functie.


Computeraudio en inbellen via telefoon

Uw account omvat een conference call-nummer en pincodes, zodat deelnemers per telefoon of computer kunnen deelnemen.

Presenteer voor een groot publiek

Tot 1.000 deelnemers is geen probleem met MEET WEBINAR. En u kunt uw webinar opnemen om daarna een nog groter publiek te bereiken.

Cloudopname Webinar

Met één klik kunt u een cloudopname starten en alles vastleggen wat er in uw webinar gebeurt, inclusief de videofeeds van uw presentatoren.

Internationale inbelnummers

Heeft u deelnemers die telefonisch willen deelnemen aan het webinar? Ze kunnen vanuit 40 verschillende landen inbellen op uw webinar.

Toegesneden e-mails voor uitnodigingen en herinneringen

Upload uw e-maillijst en ons platform nodigt iedereen uit voor uw webinar, met alle informatie die ze nodig hebben om deel te nemen.


Wachtruimte voor deelnemers

Bij de start van hun deelname aan uw webinar worden deelnemers doorgestuurd naar uw wachtruimte. Als u klaar bent om te beginnen, klikt u op "GO ON AIR" om het webinar te starten.

Aangepaste merkvoering

Voeg uw eigen logo en achtergrond toe aan uw webinars om de bekendheid van uw merk te vergroten.

Live chatten met deelnemers

Laat deelnemers de sessie levendig maken met uitgebreide chatfuncties zoals emoji's en avatars. U kunt de chat ook zo nodig verwijderen om de aandacht meer op de presentatie te vestigen.

Presentator Green Room

U en uw mede-presentatoren kunnen elkaar tot een uur voor het geplande webinar-tijdstip in de Green Room ontmoeten om de details door te nemen en u voor te bereiden op het live-evenement.

Analytics en statistieken

Gebruik onze ingebouwde rapportage om te zien wie uw webinar hebben bijgewoond en voor hoe lang. Evalueer uw enquêtes. Controleer de betrokkenheidsgegevens.

Klaar om UNIVERGE BLUE® MEET Webinar te proberen?

Alle webinar-functies die uw bedrijf nodig heeft om te groeien, zonder hoge kosten.

AAN DE SLAG MET MEET Webinar

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook bellen op 035 8080 365 of mailen via UBluehelp.NL@emea.nec.com voor meer informatie.

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.