EEN HOLISTISCHE BENADERING VAN BEDRIJFSCOMMUNICATIE

Allesomvattende cloudgebaseerde oplossing … van telefoon, videovergaderen, chat, delen/back-up van bestanden tot en met contact center … voor uitzonderlijke ervaringen van klanten en medewerkers

Demo aanvragen Video bekijken

EEN HOLISTISCHE BENADERING VAN BEDRIJFSCOMMUNICATIE

TIL UW ZAKELIJKE COMMUNICATIE
NAAR EEN HOGER NIVEAU

Het telefoonsysteem van een bedrijf is de levensader van elke organisatie. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en gebruiksgemak zijn de sleutels tot elk systeem en tot het soepel laten draaien van een organisatie - ongeacht waar uw team zich bevindt. NEC's UNIVERGE BLUE CONNECT Unified Communications as a Service biedt dit alles, plus meer!

ÉÉN COMMUNICATIEPLATFORM…
ONTZETTEND EENVOUDIG

UNIVERGE BLUE CONNECT biedt alles wat uw bedrijf nodig heeft binnen een volledig geïntegreerd, alles-in-één communicatiesysteem - geen gekke, niet op elkaar afgestemde en niet-verbonden services meer! CONNECT combineert uw telefoonsysteem, chat, video, conferentiegesprekken, scherm delen, bestandsbeheer en callcenter, afgestemd op uw bedrijfsgrootte, behoeften en werkstijl – heel eenvoudig!

Neem contact op

WERKEN WAAR U WILT

Dankzij de intuïtieve interface kunnen werknemers thuis of op kantoor werken, of waar dan ook tussenin.

INTERACTIEVE VIRTUELE SAMENWERKING

Verbinden, betrekken en samenwerken - virtuele uitwisseling van expertise om te onderwijzen, consensus op te bouwen en resultaten te bereiken.

CONNECTIVITEIT = PRODUCTIVITEIT

Naadloze samenwerking dankzij een volledig geïntegreerde communicatieoplossing verhoogt de efficiëntie van uw team.

SLIMMER BESTANDSBEHEER

Veilig intern en extern delen van bestanden en documenten zonder concessies te doen aan toegankelijkheid of functionaliteit.

VERBETER KLANTERVARINGEN

Bewerkstellig structureel positieve klantervaringen met een reeks ingebouwde functies voor gespreksafhandeling en routering

INTEGRATIES VOOR IEDEREEN

Naadloze integratie met reguliere CRM-applicaties zorgt voor een hogere productiviteit en klantbehoud

Naarmate ons bedrijf groeide, hadden we een oplossing nodig die werken op afstand mogelijk maakte en de functies van veel platforms samenvoegt in één geïntegreerde oplossing - UNIVERGE BLUE gaf ons dat.

– David Hunter,
CEO Epic Web Studios

MAAK DE STAP NAAR DE CLOUD
MET UNIVERGE BLUE

 • EENVOUDIG IN TE STELLEN EN TE BEHEREN

  Ga direct aan de slag met uw huidige telefoonnummer en vooraf geconfigureerde telefoons om in een mum van tijd verbinding te maken met internet, zonder ingewikkelde hardware. Eenvoudig beheer vanuit één webportaal. 
   

 • EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

  Ideaal voor al uw medewerkers, van millennials tot traditionele PBX-gebruikers - de intuïtieve interfaces van zowel de desktop- als mobiele apps vereisen weinig of geen training om ermee te werken.
    

 • WERK OVERAL

  Desktop- en mobiele apps vergroten de flexibiliteit van uw personeel en bieden communicatie van vrijwel overal, altijd en op elk apparaat
    

 • BLIJF VERBONDEN & PRODUCTIEF

  Geïntegreerde telefoon-, chat-, tekstberichten-, videoconferenties, scherm en bestanden delen, waar dan ook, stellen werknemers in staat om gemakkelijk te communiceren en samen te werken zodat alle zaken doorgang vinden.
    

 • VERBETER UW MS-TEAMS

  Voeg naadloos bekroonde cloudgebaseerde spraak toe en versterk Teams met rijke telefonie, betrouwbaarheid en meer dan 100 zakelijke functies en samenwerkingstools.
   

 • VERBETERDE KLANTERVARING

  Ingebouwde suite van callcenterfuncties en -functionaliteit (wachtrijen, analytics, reporting, supervisor gespreksbeheer) inclusief naadloze integratie met UNIVERGE BLUE ENGAGE CONTACT CENTER.
    

 • KOSTENEFFICIENT

  Spraak en data geconsolideerd in één netwerk, tegen een vast laag maandelijks tarief - zonder extra of verborgen kosten en met gecentraliseerd beheer. Bereken hier uw mogelijke kostenbesparingen door over te stappen naar een cloudgebaseerd zakelijk telefoonsysteem:

KLAAR OM UW ZAKELIJKE COMMUNICATIE NAAR DE CLOUD TE BRENGEN?

Verspil geen tijd en geld aan servers, app-installatie en beveiligingspatches. Met de cloudgebaseerde zakelijke productiviteitssuite van NEC kunt u uw bedrijf alle aandacht geven, niet uw IT.

Get started with
UNIVERGE BLUE

Schuif het balkje naar rechts om te verzenden

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.